Els productes d'Ecomercaderet

Productes propis, sense tòxics i del territori

 • Paradeta

  Paradeta

 • Bròquils

  Bròquils

 • Estiu

  Estiu

 • Tardor

  Tardor

 • Hivern

  Hivern

 • Paradeta

  Paradeta

Hortalisses

Al nostre hort trobem una gran diversistat de verdures. Hi cultivem més d'un centenar de diferents espècies d'hortalisses, a banda de nombroses varietats. 

Gestionem al voltant d'una hectàrea d'horta en regadiu gota a gota, en un espai ple de biodiversitat. 

Una bona part de les espècies que cultivem provenen de les nostres llavors i de planter propi. 

El projecte de "Ecomercaderet" va arrancar amb l'activitat d'horta. Es va fer en paral·lel a la creació del Banc de Llavors i a l'Assosiació Agroecològica de Can Mercaderet.

Des del mateix començament oferim cistelles setmanals amb els productes del nostre hort que repartim cada dijous a la tarda a domicili o a punts de recollida.

Els dissabtes al matí obrim paradeta al celler de la mateixa masia de Can Mercaderet. 

Una altra manera de trobar els nostres productes és visitant-nos a la parada de l'interior del mercat de La Masuca els matins de dimecres i divendres (8-13.30h).

 • Formatge

  Formatge

 • Gelat

  Gelat

 • Iogurt - kèfir

  Iogurt - kèfir

 • Mató

  Mató

Làctics

Des de l'agost de 2021 hem incorporar algunes vaques lleteres al projecte amb la intenció de tancar cercles. Inicialment van ser 3 vaques, però ha anat variant al llarg d'aquest temps entre adultes i cries, sense arribar mai als 8 caps.

Pel que fa a l'alimentació, sempre que hi ha possibilitat portem les vaques a pasturar. Disposem d'unes quantes hectàrees per fer-ho. Si no poden sortir les alimentem amb farratge i pinso ecològic, així com productes sobrers de l'hort i no aprofitables pel consum humà.

Disposem d'un petit obrador que ens permet transformar la llet en Iogurt natural i grec (a vegades amb sabors), Kèfir, Mató, Formatges, Gelats (amb alguns sabors no convenionals)... 

Tot el que elaborem, ho fem amb llet exclusivament de les nostres vaques.

 

Ous

Disposem de 3 galliners mòbils amb gallines ponedores que anem fent voltar per les zona destinada a les gallines. L'alimentació de les aus es fa amb pinsos ecològics i restes de productes de l'hort.

Vam iniciar la producció d'ous amb gallines del Prat. Tot i que en l'actualitat també tenim altres races.

La closca dels ous de les nostres gallines no és del mateix color, ja que provenen de diverses varietats de gallines.

 

Crema de carbassó

Altres productes

Ocasionalment disposem d'altres productes propis com són ara les conserves d'algunes verdures, melmelades, oli aromàtic, i fins i tot, gallina i carn de vedella.

A banda també oferim una petita varietat de productes ecològics d'altres productors, sempre el més propers possible i de projectes similars.