POLÍTICA DE PRIVACITAT
1. Objecte
Ecomercaderet té el compromís de protegir la teva privacitat i les teves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, t'informem de la forma en la qual protegim les teves dades personals. Et recomanem llegir-la abans d'accedir al contingut digital del web.
Ecomercaderet defensa fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis estatals i europees relatives a la privacitat.
En aquesta declaració de privacitat es descriu com Ecomercaderet tracta i protegeix les dades personals de les persones que utilitzen els nostres llocs web.


2. Responsable del Tractament
El responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti al lloc web és Ecomercaderet, amb domicili socia a Cal Mercaderet - El Saió, 08710 Santa Margarida de Montbui. Les dades de contacte són telèfon 657 53 55 62, i correu electrònic webmaster@ecomercaderet.cat. Per qualsevol consulta sobre el tractament que fem de les teves dades o altres temes relacionats, pot enviar un correu electrònic a l'adreça webmasterAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


3. Dades que recopilem
Les dades personals, que si escau siguin facilitades pels usuaris, podran ser tractades per Ecomercaderet com a Responsable del Tractament, sent en tot moment conservades i tractades en territori Europeu.
Quan per recaptar aquestes dades personals s'utilitzin formularis, les dades facilitades per l’usuari s'entendran que són correctes, ja que és el propi usuari el que, voluntàriament, introdueix les seves dades en els formularis disponibles al nostre web i qui respon de la seva veracitat.


4. Finalitats dels tractaments de les dades personals
Les dades personals que ens facilitis ens els formularis disponibles en aquest web, seran tractades amb les finalitats següents:
a) Gestió com a membre associat/da i comunicació de les informacions relatives.
b) Comunicació d’altres informacions relacionades amb l'àmbit de les activitats d’Ecomercaderet.


5. Terminis de conservació de les teves dades personals
Les dades es conservaran fins a la finalització de l’activitat o fins que l’usuari sol·liciti la seva supressió.


6. Legitimació pel tractament de les teves dades personals
La base legal pel tractament de les teves dades personals és el consentiment lliure i explícit, donat en el moment de facilitar voluntàriament les teves dades personals en els nostres formularis i acceptar el tractament de les teves dades a les caselles corresponents.


7. Comunicació de les teves dades personals a tercers
Ecomercaderet no comunicarà les dades personals que ens ha facilitat a cap tercer excepte requeriment judicial o de l'Administració Pública en l'exercici de les seves potestats.


8. Drets que es poden exercir
Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si a Ecomercaderet s'estan tractant les seves dades personals.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades així com revocar el consentiment atorgat. L'exercici d'oposició al tractament de les seves dades i també pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.
Els exercicis de portabilitat i de tractaments per decisions individuals automatitzades no apliquen en aquest cas per el tipus i finalitats de tractament de les mateixes.
L'exercici dels drets anteriorment indicats es poden sol·licitar per correu postal o electrònic, adjuntant còpia del DNI o passaport i exposant el dret que vol sol·licitar davant d'Ecomercaderet a les adreces facilitades en el punt 2 d’aquesta Política.


9. Dret a presentar reclamació davant l'autoritat de control
En tot moment podrà presentar reclamació davant l'autoritat de control competent.


10. Mesures de seguretat que s’apliquen a les dades personals
Ecomercaderet aplica les mesures tècniques i organitzatives necessàries tenint en compte els riscos que presenten els tractaments de les dades personals, en particular com a conseqüència de la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservades o tractades d'una altra forma, o la comunicació o accés no autoritzat a aquestes dades personals.11. Canvis en la Política de Privacitat
Ecomercaderet es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i procediments d'Ecomercaderet mateix i per requeriment de les autoritats de control.
Recomanem als usuaris la seva lectura abans de cada accés i navegació pel web.