Mos de coliflor
Per a quatre persones - Dificultat baixa.
Ingredients
- una coliflor: 400-500 g
- parmesà: 50 g
- Idiazabal: 50 g
- alls: 1 o 2 grans d'all, al gust
- ous de gallina del Prat ecològics: 3
- orenga
- sal i pebre
Preparació
Netegeu i talleu la coliflor. Trinxeu-la molt finament (es pot fer amb una picadora). Ratlleu el formatge (també es pot fer a la picadora). I trinxeu l'all.
En un bol barregeu la coliflor, el formatge, l'all, l'orenga, la sal, el pebre i els ous.
Prepareu una plata amb paper de forn o amb mantega.
Escalfeu el forn a 220º.
Amb un motlle petit doneu forma a la barreja anterior a sobre de la plata que anirà al forn.
Cuineu-ho durant 15 minuts.
Es pot acompanyar amb humus de remolatxa i / o amb "pesto".
Bon profit!
Recepta de Francisca