Truita de faves
Per a dues persones. Dificultat mitjana.
Ingredients
- Faves amb tavella (si són prou tendres): 350 g
- Ceballot o ceba tendra: 2
- Ous: 4
- Pebre negre mòlt: al gust (opcional)
- Sal: un pessic
- Oli
Preparació
Les faves han de ser molt tendres per utilitzar la tavella. Si en trobeu alguna que ja està massa dura, desgraneu-la.
Feu un sofregit amb la ceba ben trinxada. Afegiu les faves amb tavella tallades a trossos petits i els grans de faves que tingueu.
Tapeu a foc suau fins que estiguin ben cuites.
Bateu els ous en un bol, afegiu-hi les faves, sal i pebre i remeneu-ho bé.
Poseu una mica d'oli a una paella i quan estigui ben calent, aboqueu la barreja d'ous i faves. Deixeu que es cuini per una banda i tombeu la truita perquè es faci per l'altra.
Recepta de Francisca Cantero