Mos de coliflor

Per a quatre persones -  Dificultat baixa. 

qxio-spoon

Ingredients

  • una coliflor: 400-500 g
  • parmesà: 50 g
  • Idiazabal: 50 g
  • alls: 1 o 2 grans d'all, al gust
  • ous de gallina del Prat ecològics: 3
  • orenga
  • sal i pebre
qxio-erlenmeyer-flask

Preparació

Netegeu i talleu la coliflor. Trinxeu-la molt finament (es pot fer amb una picadora). Ratlleu el formatge (també es pot fer a la picadora). I trinxeu l'all. 

En un bol barregeu la coliflor, el formatge, l'all, l'orenga, la sal, el pebre i els ous.

Prepareu una plata amb paper de forn o amb mantega.

Escalfeu el forn a 220º.  

Amb un motlle petit doneu forma a la barreja anterior a sobre de la plata que anirà al forn.

Cuineu-ho durant 15 minuts.

Es pot acompanyar amb humus de remolatxa i / o amb "pesto".

Bon profit!

Recepta de Francisca

Mossegades de coliflor