Mos d'Okra

Aperitiu. Dificultat baixa. 

qxio-spoon

Ingredients

  • Okra
  • Ceba
  • All
  • Sal, oli i pebre
  • Torradeta (opcional)
qxio-erlenmeyer-flask

Preparació

L'ocra és una planta conreada de la família de les malvàcies. Se'n menja el fruit, sencer o tallat a llesques gruixudes. Es consumeix de moltes maneres: crua, bullida, guisada, amb salsa, en sopa... Té un gust suau que es pot assemblar al de les carxofes i al de les mongetes tendres.

Per fer el Mos, renteu i talleu a llesques els fruits d'ocra. Talleu, també, una mica de ceba i un all. 

Salteu la ceba i l'all a la paella amb una mica d'oli, i, afegiu l'ocra. Saleu, poseu pebre abans de retirar-ho del foc.

Ho podeu servir sobre una torradeta per acompanyar un beure. Bon profit!

Recepte de Josep M Solé

Torradeta amb ocra
Torradeta amb ocra