Colirave

Cuinar el colirave

qxio-ios-lightbulb-outline

Idees

El colirave és una verdura molt versàtil. Es pot consumir cru, cuit, saltejat, guisat, en cremes… Les fulles també es poden cuinar, com les de la col. El seu gust discret, suau i dolç, però molt característic ens permet deixar volar la imaginació davant dels fogons. A continuació teniu alguns suggeriments.

A l'amanida el podem incorporar com si fos pastanaga. Ratllat, a rodanxes amb una mica d'oli i sal o bé a daus per picar. Les fulles més tendres també es poden posar a l'amanida.

En crema de verdures, calenta o freda, amb patata i ceba o porro... Les fulles es poden fer servir per a fer un brou.

Fet a la planxa a rodanxes sense cap altre afegit, només condimentat al gust. Fet al forn com a bastonets amb altres verdures com patata o moniato. 

Com a un top de pizza tallat prim i prèviament bullit. Corregiu sabor.

Que el gaudiu molt!