Reproduïm un article que ens fa arribar MARINA SEDER COLOMINA
 
Vos escric per proposar-vos un article sobre agricultura i alimentació. Visc a França des de fa quasi 9 anys, on vaig arribar per fer una tesi en tecnologies del medi ambient i on m'he acabat quedant, reconvertida en professora d'FP en un institut de secundària a la banlieue de París. 
 
En el context d'urgència sanitària i de "paràl·lisi del sistema" que vam viure a la primavera, a França les Associacions pel Manteniment de l'Agricultura Camperola (AMAP per les sigles en francès) van tindre el seu "moment de glòria" ja que van demostrar que una altra manera de viure l'agricultura i l'alimentació són, no només possibles en un món ideal, sinó que existeixen ja en molts llocs de França des de fa uns 20 anys.
A nivell personal, jo estic implicada en les AMAP des de fa 6 anys aproximadament. Al principi només com a menjadora, però des de fa 4 anys al col·lectiu que gestiona l'AMAP del meu barri com a referent de la newsletter mensual, i des de fa 6 mesos al col·lectiu que coordina totes les AMAP de la regió Ile de France
 
Vos envie en còpia el text i algunes fotos que podrien il·lustrar-lo. M'agradarie donar a conéixer com se fan les coses en altres llocs per a donar idees i poder fer avançar la societat de manera global, per poder aixi afrontar l'urgència climàtica que vivim.
 
En el següent enllaç teniu l'article sencer.