Moltíssimes gràcies a les 60 persones que heu participat responent el qüestionari. A continuació fem un breu resum dels resultats, i us deixem l’enllaç per a que consulteu els gràfics amb les respostes vosaltres mateixos!
 
OBJECTIU DE LES CISTELLES
 
Queda palès que la SALUT és un dels motius principals pels quals tots gaudim de menjar hortalisses de Can Mercaderet. Per això practiquem una agricultura ecològica que va molt més enllà del significat legal de la paraula davant dels organismes certificadors. Ens estem centrant a afavorir la microbiologia del sòl amb molta matèria orgànica, cobertes i treballs superficials. Tot aquest teixit de vida que estem construint ha d’ajudar a millorar la nutrició i el valor nutritiu de les plantes mitjançant les simbiosis que es produeixen a nivell radicular. I a evitar tractaments agressius en la gestió de les plagues!
 
LES CARACTERÍSTIQUES DE LES CISTELLES
 
Les cistelles en general les compartiu famílies i llars molt diverses, i òbviament amb necessitats molt diferents. Però en general la gran majoria de vosaltres  ( > 3/4) trobeu el contingut de la cistella tancada adequat o escàs. 
 
Als que se us allarga el producte més d’una setmana us ajudarem inaugurant el blog de receptes a la pàgina web! Receptes que també compartirem al Instagram! I a més us compartirem un enllaç per un grup de WhatsApp on parlarem EXCLUSIVAMENT de receptes que ens ajudin a gaudir i consumir amb facilitat tots els productes de la cistella!
 
De moment farem una nova cistella setmanal tancada pel valor de 12 euros, incrementant la quantitat o diversitat de productes, sense cap increment de cost pels canvis sol·licitats i de moment sense compromís. 
 
PROPERAMENT AQUESTA PRIMAVERA
 
Gallines de pastura joioses en el nou galliner mòbil que estem construint!
 
Difusió d’un programa d’activitats, tallers i jornades de portes obertes a Can Mercaderet que esperem engegar amb la nova paradeta durant el mes de març
 
ALTRES IDEES I SUGGERIMENTS AMB ELS QUE TREBALLAREM
 
- Incrementar la presència d’enciams i fulles per amanides, pastanagues, cebes tendres i tomacons de sucar en els cultius d’enguany.
 
- Crear més productes elaborats en un obrador i cultivar més cereals i llegums secs per afegir ocasionalment a les cistelles. 
 
- Els punts de recollida de les cistelles comentats, i d'altres, especialment els que compten amb més de 3 clients habituals a la zona ( com el forn de Jorba/Eixarcolant i la zona del Opcinatura).
 
- Fer un repartiment a començaments de setmana, quan augmenti el número de cistelles setmanals.
 
- Afegir la opció d’una cistella tancada més gran ( ho heu demanat alguns clients tot i que al existir la opció de les comandes extres, o de comprar dues cistelles, no hem acabat de definir-la). 
 

GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A MILLORAR, SEGUIM EN CONTACTE!

Respostes al Qüestionari