L'hort de Cal Mercaderet

A Can Mercaderet gestionem al voltant d'una hectàrea d'hort de regadiu amb un centenar de varietats de verdures i alguns fruiters. Alhora també portem horta de secà (tomàquets, síndries i melons), oliveres, ametllers, pisana, patates, llegums i farratge. 

Us volem convidar a conèixer-nos.

Hort Can Mercaderet
Sembrant llavors

La major part de les verdures que plantem provenen de les nostres llavors. Algunes són llavors que hem obtingut de savis pagesos de la comarca que les han anat conservant anys i anys. Altres són llavors d'origen ecològic, però provinents  d'altres indrets.

Fem planter i també plantem directament de la llavor. És planter ecològic que cultivem en llits regats pel sistema de gota a gota. 

Anem cuidant les necessitats fins a obtenir la verdura que servim.

I tornem a començar, recollint la llavor.

Planter

Com us pot arribar la producció del nostre hort? 3 possibilitats

Cistella

Cada dijous, prèvia comanda, et preparem una cistella amb productes de l'hort, de temporada i ecològics. Cistelles que fomenten una alimentació molt diversa i sana, alhora que possibiliten un entorn respectuós. 

A través del missatges per mòbil o correu electrònic us fem arribar cada diumenge al vespre l'oferta de la cistella del següent dijous, on s'explica el que hi ha a la cistella base i s'ofereixen alguns extres. A vegades també oferim alguns productes de projectes semblants.

Les cistelles són una opció molt valuosa per nosaltres.

QR per demanar cistella
També pots escanejar aquest QR per demanar cistella
O inscriure't a la llista de difusió de Whatsapp per rebre la composició de la cistella de cada setmana, tot clicant al següent botó.
Paradeta

La paradeta a Can Mercaderet

Cada dissabte fem La Paradeta amb els productes que tenim a l'hort i a la pròpia finca. 

Estem a 5 km d'Igualada en direcció a Tous i al costat de la Mallola. Podeu arribar a la mateixa masia amb cotxe o bé deixar-lo just a l'entrada. 

Obrim de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de dues.

Molts dissabtes oferim diverses activitats per fer el matí del dissabte a Can Mercaderet. Trobareu la programació a l'entrada d'aquesta web.

Estarem contents que ens visiteu.

Paradeta oberta
Furgoneta

Grups de consum, restaurants i botigues

Al llarg de la setmana també atenem altres demandes de la nostra producció de l'hort. Grups de consum com la cooperativa Naturalment d'Igualada; alguns restaurants; i botigues com el Forn de Jorba d'Eixarcolant.

Estem molt orgullosos que ens demanin el nostres productes. 

Crema de cogombre
Crema de cogombres
Receptes

De l' HORT a la taula