L'hort de Cal Mercaderet

A Can Mercaderet gestionem al voltant d'una hectàrea d'hort de regadiu amb un centenar de varietats de verdures i alguns fruiters. Alhora també portem horta de secà (tomàquets, síndries i melons), oliveres, ametllers, pisana, patates, llegums i farratge. 

Us volem convidar a conèixer-nos.

Hort Can Mercaderet
Sembrant llavors

La major part de les verdures que plantem provenen de les nostres llavors. Algunes són llavors que hem obtingut de savis pagesos de la comarca que les han anat conservant anys i anys. Altres són llavors d'origen ecològic, però provinents  d'altres indrets.

Fem planter i també plantem directament de la llavor. És planter ecològic que cultivem en llits regats pel sistema de gota a gota. 

Anem cuidant les necessitats fins a obtenir la verdura que servim.

I tornem a començar, recollint la llavor.

Planter

Com us pot arribar la producció del nostre hort? 3 possibilitats

Cistella

Cada dijous, prèvia comanda, et preparem una cistella amb productes de l'hort, de temporada i ecològics. Cistelles que fomenten una alimentació molt diversa i sana, alhora que possibiliten un entorn respectuós. 

A través del missatges per mòbil o correu electrònic us fem arribar cada diumenge al vespre l'oferta de la cistella del següent dijous, on s'explica el que hi ha a la cistella base i s'ofereixen alguns extres. A vegades també oferim alguns productes de projectes semblants.

Les cistelles són una opció molt valuosa per nosaltres.