Col-i-rave escabetxat

Escabetx de col-i-rave i rave

Dificultat baixa. 

Ingredients

  • Col-i-raves
  • Raves
  • Vinagre blanc de sidra
  • Suc de taronja
  • Mel
  • Mostassa
  • Sal i pebre
  • Oli de nou o de carbassa
  • Pesto de ruca
  • Formatge Feta
  • Pinyons i nous torrades

Preparació

Talleu el col-i-rave i les raves molt fines. El més fines possible.

Prepareu la vinagreta barrejant en un recipient: el vinagre blanc, el suc de taronja, la mel, la mostassa, sal, pebre i oli.

Deixeu que les verdures reposin dins d'aquesta preparació 5 minuts per a escabetxar-ho. S'ha de fer just abans de servir-ho perquè quedi cruixent.

Poseu-ho en un plat amb pesto de ruca, Feta, pinyons i nous torrades i una mica de la vinagreta.

Bon profit

Recepte d'Oreo

Escabetx de col-i-rave i raves
Escabetx de col-i-rave i raves

Accés

Entra
    © Ecomercaderet 2021. Tots els drets reservats.