Xips de col Kale

Aperitiu. Dificultat baixa. 

Ingredients

  • Fulles de col Kale: un manat
  • Sal
  • Oli
  • Espècies (al gust)

Preparació

Traieu les parts dures de les fulles 

Renteu i escorreu bé les fulles (centrifugadora)

Eixugueu-les amb un drap de cuina, procurant que no es trenquin

Talleu-les a la mida que us vagi bé i poseu-les a un bol gran per amanir-les amb la sal, l'oli i les espècies (al gust)

Unteu, amb la mínima quantitat d'oli possible, les fulles, treballant amb les mans

Col·loqueu-les a una safata de forn sense amuntegar

Enforneu a 180º durant 15 minuts

Comproveu si estan fetes. Cas que estiguin toves, deixeu-les dos o tres minuts més 

Recepta de Francisca Cantero

Xips de col Kale
Plat amb xips de col Kale

Accés

Entra
    © Ecomercaderet 2021. Tots els drets reservats.