Trinxat de Col i Patata

Per a quatre persones. Dificultat baixa. 

Ingredients

  • Col: 500 g
  • Patata: 250 g
  • All: 5 dents d'all
  • Bacó: 100 g (opcional)
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Talleu les fulles de col (sense les parts grosses) en juliana. Peleu les patates i talleu-les en rodanxes. Coeu uns 30 minuts o fins que siguin ben toves. Aparteu i escorreu.

Mentre es fan, fregim els alls tallats a làmines, a foc lent, fins que quedin confitats. (Opcionalment, podeu afegir el bacó quan siguin tendres els alls i daurar una miqueta).

Barregem la col i la patata amb els alls (i el bacó) i treballem amb una pala de fusta, trencant les verdures, o amb una forquilla, fins que quedi tot ben trinxadet.

Cuineu com si fos una truita, daurant per sota, i després tombeu i daureu l'altra cara.

Serviu de seguida. També podeu fer el bacó per separat.

Recepta de Francisca Cantero

Trinxat de col i patata
Trinxat de col i patata amb motllo, bacó i canonges

Accés

Entra
    © Ecomercaderet 2021. Tots els drets reservats.